2016-10-15 18:52

2016-10-15 18:52

Ås/Åmotfors kvar i fyran

KVAL TILL DIVISION 4 FOTBOLL

Kvalfinalen mellan Skattkärr och Ås/Åmotfors blev en riktig rysare.

Hemmalaget tog ledningen efter 67 minuters spel och såg ut att gå mot uppflyttning. Men knappt tio minuter senare kom kvitteringen. Matchen såg sedan ut att gå mot ett kryss, men i den 93:e minuten gjorde Tommy Karlsson 1–2 till bortalaget. Ett mål som betydde att laget höll sig kvar i division 4.

Mål, Skattkärr: Sebastian Krantz. Ås/Åmotfors: Tommy Karlsson, Vitomir Nikolin.

Hemmalaget tog ledningen efter 67 minuters spel och såg ut att gå mot uppflyttning. Men knappt tio minuter senare kom kvitteringen. Matchen såg sedan ut att gå mot ett kryss, men i den 93:e minuten gjorde Tommy Karlsson 1–2 till bortalaget. Ett mål som betydde att laget höll sig kvar i division 4.

Mål, Skattkärr: Sebastian Krantz. Ås/Åmotfors: Tommy Karlsson, Vitomir Nikolin.