2016-10-13 13:42

2016-10-13 13:42

Hedlund bäst i serien

FOTBOLL

Karlstad BK orkade inte motsvara förväntningarna i seriespelet. Lagets burväktare Kristoffer Hedlund dock trösta sig med att han av spelbolaget Unibet utsetts till division 2 Norra Götalands bäste målvakt.

– Hedlund har hållit nollan i åtta matcher och bidragit till att Karlstad BK har släppt in minst antal mål i serien. Hans karismatiska stil och ledaregenskaper är viktiga för laget även utanför planen, skriver spelbolagets Jonas Nilsson i ett pressmeddelande.

Nu går Hedlund vidare till slutomgången där landets bästa division 2-spelare i varje lagdel ska utses.

Karlstad BK orkade inte motsvara förväntningarna i seriespelet. Lagets burväktare Kristoffer Hedlund dock trösta sig med att han av spelbolaget Unibet utsetts till division 2 Norra Götalands bäste målvakt.

– Hedlund har hållit nollan i åtta matcher och bidragit till att Karlstad BK har släppt in minst antal mål i serien. Hans karismatiska stil och ledaregenskaper är viktiga för laget även utanför planen, skriver spelbolagets Jonas Nilsson i ett pressmeddelande.

Nu går Hedlund vidare till slutomgången där landets bästa division 2-spelare i varje lagdel ska utses.