2016-10-10 11:04

2016-10-10 11:04

U20-landslaget möter Norge i Hamar

FOTBOLL

Sveriges U20-fotbollslandslag ska möta Norge i Hamar den 20 oktober.

Det blir den sista matchen för svenskorna inför VM-slutspelet i Papua Nya Guinea. Där spelar Sverige sin första match den 13 november

Truppen: Emma Holmgren, Sirius, Lovisa Koss, Sunnanå, Ronja Aronsson, Ellen Löfqvisdt och Lotta Ökvist, Piteå, Julia Ekholm, Anna Oskarsson och Filippa Angeldal, Hammarby, Maja Göthberg och Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Amanda Persson och Anna Anvegård, Växjö, Josefine Rybrink, Kungsbacka, Tove Almqvist och Stina Blackstenius, Linköping, Michelle De Jongh, Kif Örebro, Loreta Kullashi, AIK, samt Johanna Rytting Kaneryd, Djurgården.

Förbundskaptener är Anneli Andersén och Calle Barrling.

Det blir den sista matchen för svenskorna inför VM-slutspelet i Papua Nya Guinea. Där spelar Sverige sin första match den 13 november

Truppen: Emma Holmgren, Sirius, Lovisa Koss, Sunnanå, Ronja Aronsson, Ellen Löfqvisdt och Lotta Ökvist, Piteå, Julia Ekholm, Anna Oskarsson och Filippa Angeldal, Hammarby, Maja Göthberg och Rebecka Blomqvist, Kopparbergs/Göteborg, Amanda Persson och Anna Anvegård, Växjö, Josefine Rybrink, Kungsbacka, Tove Almqvist och Stina Blackstenius, Linköping, Michelle De Jongh, Kif Örebro, Loreta Kullashi, AIK, samt Johanna Rytting Kaneryd, Djurgården.

Förbundskaptener är Anneli Andersén och Calle Barrling.