2016-10-07 22:24

2016-10-07 22:24

Ås/Åmotfors övertygade

DIVISION 4–KVAL FOTBOLL

Ås/Åmotfors gjorde processen kort med Svanskog.

Hemmalaget gjorde tre mål under de inledande 20 minuterna och gästerna lyckades aldrig resa sig. Matchen slutade 4–2 till hemmalaget som därmed fick en drömstart i kvalet och nu har goda chanser att hålla sig kvar i division 4.

Mål, Ås/Åmotfors: Milan Krivokapic, Simen Slåen Johansen, Henry Ikwuazom, Petar Stanisic.

Svanskog: Niklas Olsson, Mikael Säveland.

Hemmalaget gjorde tre mål under de inledande 20 minuterna och gästerna lyckades aldrig resa sig. Matchen slutade 4–2 till hemmalaget som därmed fick en drömstart i kvalet och nu har goda chanser att hålla sig kvar i division 4.

Mål, Ås/Åmotfors: Milan Krivokapic, Simen Slåen Johansen, Henry Ikwuazom, Petar Stanisic.

Svanskog: Niklas Olsson, Mikael Säveland.