2016-10-06 22:01

2016-10-06 22:01

United förlänger med Lekiqi

FOTBOLL

Albin Lekiqi blir kvar i Carlstad United. Under torsdagen kritade den 20-årige yttermittfältaren på ett nytt tvåårskontrakt (1+1) med division 1-klubben.

– Otroligt kul, och viktigt för oss att Albin valt att förlänga med oss redan nu. Albin har haft en riktigt bra vårsäsong, och verkligen visat viken duktig spelare han är, tyvärr är Albin just nu skadad! Men Albin är väldigt inriktad och motiverad för att säsongen 2017 skall bli ännu bättre, säger sportgruppens Tobias Johansson till CU:s hemsida.

Lekiqi har noterats för två mål detta spelår.

– Otroligt kul, och viktigt för oss att Albin valt att förlänga med oss redan nu. Albin har haft en riktigt bra vårsäsong, och verkligen visat viken duktig spelare han är, tyvärr är Albin just nu skadad! Men Albin är väldigt inriktad och motiverad för att säsongen 2017 skall bli ännu bättre, säger sportgruppens Tobias Johansson till CU:s hemsida.

Lekiqi har noterats för två mål detta spelår.