2016-10-02 19:42

2016-10-02 19:42

Töcksfors avslutade med seger

FOTBOLL: DIV 4 VÄRMLAND

Redan nedflyttningsklara Töcksfors avslutade starkt genom sin bortaseger mot FBK.

Karlstadslaget, vars resultat var av akademisk betydelse, fick se gästerna hitta målet efter knappa halvtimmen. 0–1 stod sig till paus, men dryga kvarten in i andra satte Rasmus Adolfsson sitt andra för dagen och fixade segern till Töcksfors. Västvärmlänningarna spelar kommande år i division 5, medan FBK, i och med sin femte plats, spelar kvar i division 4 kommande år.

Mål, Töcksfors: Rasmus Adolfsson 2.

Karlstadslaget, vars resultat var av akademisk betydelse, fick se gästerna hitta målet efter knappa halvtimmen. 0–1 stod sig till paus, men dryga kvarten in i andra satte Rasmus Adolfsson sitt andra för dagen och fixade segern till Töcksfors. Västvärmlänningarna spelar kommande år i division 5, medan FBK, i och med sin femte plats, spelar kvar i division 4 kommande år.

Mål, Töcksfors: Rasmus Adolfsson 2.