2016-10-02 19:48

2016-10-02 19:48

19:e förlusten för Säffle

FOTBOLL: DIV 4 VÄRMLAND

Två segrar, en oavgjord och totalt sju poäng. Säffle II:s säsong har varit allt annat än lyckad.

Hemmaavslutningen, mot Arvika, slutade även den med ett nederlag. Redan efter två minuter satte gästerna sitt första för dagen. 0–2 i paus blev 0–3 innan Säffle öppnade målkontot för dagen. Det hjälp dock föga då Sadzid Fazlic satte spiken i kistan med sitt 1–4 mål, knappt fem minuter senare.

Mål, Säffle: Atle Lindh. Arvika: Elvin Suljic 2, Khalid Mohammed, Sadzid Fazlic.

Hemmaavslutningen, mot Arvika, slutade även den med ett nederlag. Redan efter två minuter satte gästerna sitt första för dagen. 0–2 i paus blev 0–3 innan Säffle öppnade målkontot för dagen. Det hjälp dock föga då Sadzid Fazlic satte spiken i kistan med sitt 1–4 mål, knappt fem minuter senare.

Mål, Säffle: Atle Lindh. Arvika: Elvin Suljic 2, Khalid Mohammed, Sadzid Fazlic.