2016-09-18 21:39

2016-09-18 21:39

Torsby vann enkelt

DIVISION 2 VÄSTRA SVEALAND DAM FOTBOLL

Tabelltvåan Torsby krossade Gagnef i lördagens match.

Hemmalaget kom till spel med enbart nio spelare de första tio minuterna, vilket värmlänningarna utnyttjade med att göra tre mål. När de tre saknade spelarna anslöt var matchen redan avgjord. Slutresultatet skrevs till hela 11–0.

– Målskillnaden kan bli viktig med tanke på avgörandet i serien nästa helg, säger Mikael Marklund, tränare i Torsby.

Mål, Torsby: Ida Hallstensson 4, Hedvig Pettersson 2, Maja Johnsson 2, Elin Berggren, Rebecca Johnsson, Carolin Näslund.

Hemmalaget kom till spel med enbart nio spelare de första tio minuterna, vilket värmlänningarna utnyttjade med att göra tre mål. När de tre saknade spelarna anslöt var matchen redan avgjord. Slutresultatet skrevs till hela 11–0.

– Målskillnaden kan bli viktig med tanke på avgörandet i serien nästa helg, säger Mikael Marklund, tränare i Torsby.

Mål, Torsby: Ida Hallstensson 4, Hedvig Pettersson 2, Maja Johnsson 2, Elin Berggren, Rebecca Johnsson, Carolin Näslund.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.