2016-09-17 16:47

2016-09-17 16:47

Hertzöga fortsätter vinna

DIV 4 VÄRMLAND: Hertzöga–Ås/Åmotfors 4–0

Dawood Bethio Yako var den största enskilda orsaken till att hans Hertzöga besegrade IFK Ås/Åmotfors med 4-0 på Ilanda i Skåre.

Dagen innan fyllde Hertzögayttern 24 och lovade då att göra fyra mål i nästa match. Löftet infriades nästan, det blev tre mål och en målgivande passning inom loppet av 16 minuter i första halvleken. I 91:a minuten fanns också en klar målchans på straff, men inhoppande målvakten Albin Riddargård Persson gjorde en dubbelräddning.

– Vi gör en riktigt bra första halvlek med fint passningsspel och fart. Riktigt prydlig division 4-fotboll. I andra bör vi väl göra ännu fler mål, men har full kontroll på matchen, sa Hertzögatränaren Dave Mosson.

På grund av skador och brist på fler avbytare tvingades Ås/Åmotfors sluta matchen med nio utespelare. Bortalagets första skott på mål kom i 92:a minuten.

Mål: Dawood Bethio Yako 3, Dan Nyblom 1.

Dagen innan fyllde Hertzögayttern 24 och lovade då att göra fyra mål i nästa match. Löftet infriades nästan, det blev tre mål och en målgivande passning inom loppet av 16 minuter i första halvleken. I 91:a minuten fanns också en klar målchans på straff, men inhoppande målvakten Albin Riddargård Persson gjorde en dubbelräddning.

– Vi gör en riktigt bra första halvlek med fint passningsspel och fart. Riktigt prydlig division 4-fotboll. I andra bör vi väl göra ännu fler mål, men har full kontroll på matchen, sa Hertzögatränaren Dave Mosson.

På grund av skador och brist på fler avbytare tvingades Ås/Åmotfors sluta matchen med nio utespelare. Bortalagets första skott på mål kom i 92:a minuten.

Mål: Dawood Bethio Yako 3, Dan Nyblom 1.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.