2016-09-11 16:40

2016-09-11 16:40

Sunne förlorade hemma

DIVISION 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Viktig mittenmatch i slutet på säsongen stod på spel under lördagen. Första halvlek var ett ställningskrig där Nora lyckades peta in 1-0 i den 18:e matchminuten. I andra halvlek gjorde Sunne ett par offensiva byten för att jaga kvittering.

– Sista halvtimmen pressade vi på men det ville sig inte, säger Sunnetränaren Joe Blochel.

Matchen slutade 0-1 och nu återstår tre omgångar av säsongen.

 

– Sista halvtimmen pressade vi på men det ville sig inte, säger Sunnetränaren Joe Blochel.

Matchen slutade 0-1 och nu återstår tre omgångar av säsongen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.