2016-09-11 17:20

2016-09-11 17:20

Ås/Åmotfors vann

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Hemmalaget tog en viktig seger och knappade in på Munkfors. Segern med 4-0 innebar att det nu bara skiljer en poäng mellan lagen. Efter ett tidigt ledningsmål och 2-0 i paus lyckades Ås/Åmotfors hålla undan och vinna.

– Jag tycker att vi gör det vi ska och kontrollerar hela matchen, säger Ås/Åmotforstränaren Sten-Åke Westby.

Mål, Ås/Åmotfors: Henry Ikwuazom 2, Milan Krivokapic, Simen Slåen Johansen.

– Jag tycker att vi gör det vi ska och kontrollerar hela matchen, säger Ås/Åmotforstränaren Sten-Åke Westby.

Mål, Ås/Åmotfors: Henry Ikwuazom 2, Milan Krivokapic, Simen Slåen Johansen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.