2016-09-09 13:55

2016-09-09 13:55

United behöver en trea

FOTBOLL

Det handlar enkom om måstematcher för Carlstad United nu.

Nu väntar Brage hemma på Tingvalla. Ett Brage som befinner sig i ett ingenmansland mitt i tabellen.

United balanserar alldeles ovanför det nedre kvalstrecket och behöver en trepoängare nu.

– Helt klart behöver vi börja vinna. I senaste matchen mot Enskede hade vi ett bollinnehav runt 70–30 men fick ändå bara med oss en pinne. Jag hoppas att målskyttet lossnar snart, säger tränaren David Ekeliund.

Bortsett från långtidskadade Sebastian Carlsson är även Albin Lekiqi och Gustaf Moberg konvalescenta.

 

Nu väntar Brage hemma på Tingvalla. Ett Brage som befinner sig i ett ingenmansland mitt i tabellen.

United balanserar alldeles ovanför det nedre kvalstrecket och behöver en trepoängare nu.

– Helt klart behöver vi börja vinna. I senaste matchen mot Enskede hade vi ett bollinnehav runt 70–30 men fick ändå bara med oss en pinne. Jag hoppas att målskyttet lossnar snart, säger tränaren David Ekeliund.

Bortsett från långtidskadade Sebastian Carlsson är även Albin Lekiqi och Gustaf Moberg konvalescenta.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.