2016-09-09 20:47

2016-09-09 20:47

FBK II vann toppmöte

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Tvåan och trean i serien brakade samman när Sifhälla gästades av FBK II.

Den första halvleken präglades av ett stort bollinnehav för hemmalaget, detta till trots så var det gästerna som tog ledningen efter 35 minuter. Efter en kvittering av Sifhälla så gjorde FBK två raka mål, vilket punkterade matchen. Tillslut slutade tillställningen 2–3.

Mål, Sifhälla: Niklas Svärd, Johan Meijer. FBK II: Vidar Engström, Cristian Rahmani Huerta, Oscar Jansson.

Den första halvleken präglades av ett stort bollinnehav för hemmalaget, detta till trots så var det gästerna som tog ledningen efter 35 minuter. Efter en kvittering av Sifhälla så gjorde FBK två raka mål, vilket punkterade matchen. Tillslut slutade tillställningen 2–3.

Mål, Sifhälla: Niklas Svärd, Johan Meijer. FBK II: Vidar Engström, Cristian Rahmani Huerta, Oscar Jansson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.