2016-08-01 23:38

2016-08-01 23:38

FBK vann efter bra start

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

FBK inledde matchen bäst och efter att ha dominerat stora delar av halvleken var ställningen 2–0 i halvtid.

Arvika gjorde ett försök att ta sig tillbaka in i matchen och lyckades också reducera i den 58:e minuten. Bortalaget pressade på för en kvittering men FBK lyckades i stället kontra in 3–1 i matchens slutskede.

– Vi hade varsin halvlek men totalt sett gjorde vi en bra och stabil insats, säger FBK tränaren Richard Johansson.

Mål, FBK II: Oskar Rehn, Christian Rahmani Huerta, Vidar Engström. Arvika: Khalid Mohammed.

Arvika gjorde ett försök att ta sig tillbaka in i matchen och lyckades också reducera i den 58:e minuten. Bortalaget pressade på för en kvittering men FBK lyckades i stället kontra in 3–1 i matchens slutskede.

– Vi hade varsin halvlek men totalt sett gjorde vi en bra och stabil insats, säger FBK tränaren Richard Johansson.

Mål, FBK II: Oskar Rehn, Christian Rahmani Huerta, Vidar Engström. Arvika: Khalid Mohammed.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.