2016-07-31 17:09

2016-07-31 17:09

Stabil Torsbyvinst

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAMER FOTBOLL

Torsby tog en komfortabel seger i matchen mot Rynninge.

Det var en jämn och chansfattig matchinledning innan hemmalaget tog över spelet och tog ledningen, strax innan halvtid. Matchbilden fortsatte också in i den andra halvleken där värmländskorna var klart bättre och fastställde slutresultatet till 2–0.

– Vi hade bra kontroll på matchen, säger Torsbys tränare Mårten Ejdervall.

Mål: Lina Andersson, Ellen Johansson.

Det var en jämn och chansfattig matchinledning innan hemmalaget tog över spelet och tog ledningen, strax innan halvtid. Matchbilden fortsatte också in i den andra halvleken där värmländskorna var klart bättre och fastställde slutresultatet till 2–0.

– Vi hade bra kontroll på matchen, säger Torsbys tränare Mårten Ejdervall.

Mål: Lina Andersson, Ellen Johansson.