2016-07-31 20:17

2016-07-31 20:17

Kämpainsats av Skoghall gav poäng

DIV 1 NORRA GÖTALAND DAMER FOTBOLL

Hemmalaget förde till stora delar matchen, men Skoghall försvarade sig bra.

När Vallen tryckte på som mest utnyttjade värmländskorna sitt omställningsspel när de snabbt vände på ett hemmaanfall och satte dit ledningsmålet.

I andra halvlek kämpade Skoghall förtjänstfullt men till slut orkade de inte stå emot längre.

1-1 blev också slutresultatet.

– Vi spelar mycket starkt försvarsspel och kämpar på varje boll. Vallen tryckte på rejält i de sista minuterna rejält men med både tur och skicklighet red vi ut stormen, säger Jan-Olov Edgren, tränare i Skoghall.

När Vallen tryckte på som mest utnyttjade värmländskorna sitt omställningsspel när de snabbt vände på ett hemmaanfall och satte dit ledningsmålet.

I andra halvlek kämpade Skoghall förtjänstfullt men till slut orkade de inte stå emot längre.

1-1 blev också slutresultatet.

– Vi spelar mycket starkt försvarsspel och kämpar på varje boll. Vallen tryckte på rejält i de sista minuterna rejält men med både tur och skicklighet red vi ut stormen, säger Jan-Olov Edgren, tränare i Skoghall.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.