2016-07-03 17:19

2016-07-03 17:19

Ämtervik rullar vidare

FOTBOLL: Division 2 Västra Svealand

Utan några markeringar i förlustprotokollet gick Ämtervik in med stor pondus inför bortamötet med Hallsberg.

Och efter att bland annat Bianca Jonsson spelat på topp, där hon bland annat fullbordade ett hattrick i 64:e minuten, blev det en klar 1–6-vinst trots att hemmalaget skickade in dagens första balja nio minuter in i mötet.

Mål, Ämtervik: Bianca Jonsson 3, Malin Ahlberg, Charlotte Lisell, Martina Olsson.

Och efter att bland annat Bianca Jonsson spelat på topp, där hon bland annat fullbordade ett hattrick i 64:e minuten, blev det en klar 1–6-vinst trots att hemmalaget skickade in dagens första balja nio minuter in i mötet.

Mål, Ämtervik: Bianca Jonsson 3, Malin Ahlberg, Charlotte Lisell, Martina Olsson.