2016-07-01 18:32

2016-07-01 18:32

Försvarsduo lämnar FBK

FOTBOLL

FBK Karlstad tappar två viktiga pjäser i defensiven. Wille Larsson har dragits med en ryggskada hela året och väljer nu att ta en paus från fotbollen.

– Tyvärr är det så att jag har bestämt mig för att sluta med fotboll för i år. Skadan blir inte bättre och kommer inte kunna bli helt frisk under denna säsong, säger Larsson till lagets Facebooksida.

Även Karl Persson lämnar division 3-laget på grund av jobb.

– Det är synd att man inte kan vara med hela vägen när man äntligen kommit tillbaka till sin moderklubb. Jag kommer jobba med Mora/Orsa kommuns fibernät. Ska även träna med IFK Mora (division 3) tills jag kommer hem igen, säger han.

– Tyvärr är det så att jag har bestämt mig för att sluta med fotboll för i år. Skadan blir inte bättre och kommer inte kunna bli helt frisk under denna säsong, säger Larsson till lagets Facebooksida.

Även Karl Persson lämnar division 3-laget på grund av jobb.

– Det är synd att man inte kan vara med hela vägen när man äntligen kommit tillbaka till sin moderklubb. Jag kommer jobba med Mora/Orsa kommuns fibernät. Ska även träna med IFK Mora (division 3) tills jag kommer hem igen, säger han.