2016-06-21 21:56

2016-06-21 21:58

Viktig vinst för Säffle

DIV 4 VÄRMLAND FOTBOLL: Arvika-Säffle FF II 0-1

Med nio förlustmarkeringar i protokollet på tio matcher kom årets andra vinst för Säffle II under tisdagen. Och vinsten var av stor betydelse dessutom.

I bottenmötet med Arvika såg det länge ut att bli en mållös tillställning. Men väl i 79:e kom frisparksmålet som gav segern, vilket innebär att Säffle knappar in och ligger nu tre poäng efter bottenkonkurrenten Arvika.

Mål, Säffle: Marcus Larsson Klemets.

I bottenmötet med Arvika såg det länge ut att bli en mållös tillställning. Men väl i 79:e kom frisparksmålet som gav segern, vilket innebär att Säffle knappar in och ligger nu tre poäng efter bottenkonkurrenten Arvika.

Mål, Säffle: Marcus Larsson Klemets.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.