2016-06-19 22:29

2016-06-19 22:29

Töcksfors förlorade tungt

FOTBOLL: DIV 1 NORRA GÖTALAND DAMER

Det var inte mycket som stämde för Töcksfors i bortamötet mot Skövde.

Värmländskorna släppte in två mål tidigt i den första halvleken och hemmalaget ökade ledningen till 3–0 innan paus. Andra halvleken visade inga tecken på förbättring från bortalagets sida och man tappade ytterligare ett mål innan matchens blåstes av.

– Det var den sämsta insatsen för i år, säger Töcksfors tränare Anders Ohlson.

Värmländskorna släppte in två mål tidigt i den första halvleken och hemmalaget ökade ledningen till 3–0 innan paus. Andra halvleken visade inga tecken på förbättring från bortalagets sida och man tappade ytterligare ett mål innan matchens blåstes av.

– Det var den sämsta insatsen för i år, säger Töcksfors tränare Anders Ohlson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.