2016-06-19 22:29

2016-06-19 22:29

Stabil Säffleseger

FOTBOLL: DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAMER

Säffle vann mötet mot Sturehov med 3–1 utan några större bekymmer.

Bortalaget var det bättre laget från start och tog ledningen tidigt i första med bud på mer. Hemmalaget kvitterade innan paus, men värmländskorna replikerade efter vilan med två mål som avgjorde matchen.

– Vi var det bättre laget över 90 minuter, konstaterar Säffles tränare Philip Palmér.

Mål, Säffle: Sofie Vintfjärd, Amelie Facht, Antonia Jalkinger.

Bortalaget var det bättre laget från start och tog ledningen tidigt i första med bud på mer. Hemmalaget kvitterade innan paus, men värmländskorna replikerade efter vilan med två mål som avgjorde matchen.

– Vi var det bättre laget över 90 minuter, konstaterar Säffles tränare Philip Palmér.

Mål, Säffle: Sofie Vintfjärd, Amelie Facht, Antonia Jalkinger.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.