2016-06-19 23:05

2016-06-19 23:05

Sent mål gav Västanvikseger

FOTBOLL: DIV 3 VÄSTRA SVEALAND

Västanvik vann en tuff och jämn drabbning mot Säffle.

Det var hemmalaget som inledde matchen bäst och tog en ledning som höll i sig halvleken ut. I början av andra halvlek tryckte gästerna på med en kvittering och jakt på ett segermål som i stället kom från Västanviks håll på tilläggstid.

– Vi måste bli effektivare, säger Säffles tränare Mikael Lönn.

Mål, Västanvik: Haris Ordagic, Fredrik Johansson. Säffle: Rikard Andersson.

Det var hemmalaget som inledde matchen bäst och tog en ledning som höll i sig halvleken ut. I början av andra halvlek tryckte gästerna på med en kvittering och jakt på ett segermål som i stället kom från Västanviks håll på tilläggstid.

– Vi måste bli effektivare, säger Säffles tränare Mikael Lönn.

Mål, Västanvik: Haris Ordagic, Fredrik Johansson. Säffle: Rikard Andersson.