2016-06-19 22:28

2016-06-19 22:28

Komfortabel Ämtervikseger

FOTBOLL: DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAMER

Ämtervik tog en övertygande seger mot Korsnäs.

Efter en matchinledning med mycket kamp, som hemmalaget kom vinnande ur, tog man ledningen med 2–1 innan paus. Värmländskorna fortsatte att ha ett spelövertag in i den andra halvleken där ledningen utökades med två mål till.

– Det var rättvist, konstaterar Ämterviks tränare Thomas Gräsberg, efter 4–1-vinsten.

Mål, Ämtervik: Charlotte Lisell 2, Bianca Jonsson, Malin Ahlberg.

Efter en matchinledning med mycket kamp, som hemmalaget kom vinnande ur, tog man ledningen med 2–1 innan paus. Värmländskorna fortsatte att ha ett spelövertag in i den andra halvleken där ledningen utökades med två mål till.

– Det var rättvist, konstaterar Ämterviks tränare Thomas Gräsberg, efter 4–1-vinsten.

Mål, Ämtervik: Charlotte Lisell 2, Bianca Jonsson, Malin Ahlberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.