2016-06-19 22:27

2016-06-19 22:27

Förlust för Torsby

FOTBOLL: DIV 2 VÄSTRA SVEALAND

Trots stunder av bra spel fick Torsby se sig besegrade borta mot Gustafs.

Det var värmländskorna som gjorde matchens första mål, men hemmalaget både kvitterade och tog ledningen sent i den första halvleken. Torsby hade genomgående svårt att hantera omställningarna man ställdes mot och släppte in två nya mål efter paus.

– Vi var inte riktigt med, säger Torsbytränaren Mårten Ejdervall.

Mål, Torsby: Rebecca Johnsson 2.

Det var värmländskorna som gjorde matchens första mål, men hemmalaget både kvitterade och tog ledningen sent i den första halvleken. Torsby hade genomgående svårt att hantera omställningarna man ställdes mot och släppte in två nya mål efter paus.

– Vi var inte riktigt med, säger Torsbytränaren Mårten Ejdervall.

Mål, Torsby: Rebecca Johnsson 2.