2016-06-12 20:30

2016-06-12 20:30

Skoghall slog tabelljumbon

DIV 1 NORRA GÖTALAND DAM FOTBOLL: Skepplanda-Skoghall 0-4

Skoghall gästade Skepplanda i helgen och gick segrande ur bataljen.

Bottenlaget var snabba i omställningarna men hade förutom det inte så mycket att sätta emot när värmländskorna tog tre komfortabla poäng. Gästerna kopplade direkt ett stadigt grepp om matchen när Ida Lindqvist gjorde mål efter fyra minuter.

– Det var en ganska trevlig tillställning för oss. Vi har spelat bra under en längre period men inte gjort så många mål så det var skönt att göra fyra på en match, säger Skoghalls tränare Henrik Hermansson.

Mål: Julia Wendel 2, Michaela Karlsson, Ida Lindqvist.

Bottenlaget var snabba i omställningarna men hade förutom det inte så mycket att sätta emot när värmländskorna tog tre komfortabla poäng. Gästerna kopplade direkt ett stadigt grepp om matchen när Ida Lindqvist gjorde mål efter fyra minuter.

– Det var en ganska trevlig tillställning för oss. Vi har spelat bra under en längre period men inte gjort så många mål så det var skönt att göra fyra på en match, säger Skoghalls tränare Henrik Hermansson.

Mål: Julia Wendel 2, Michaela Karlsson, Ida Lindqvist.