2016-05-21 16:15

2016-05-21 16:15

Tung bortaseger för Töcksfors

DIVISION 4 VÄRMLAND

Hertzöga tog emot tabelljumbon Töcksfors i ett spännande bottenmöte.

Första halvlek blev också precis som väntat oerhört jämn, men det var Töcksfors som gick till paus med en 0–1-ledning. Bortalaget kom ut i andra halvlek med avsikten att stänga matchen, och så blev också fallet.

Adam Grzybowski gjorde två mål direkt och matchen var avgjord.

– Det var den första kvarten i andra halvlek som gav oss segern, säger Töcksforstränaren Nils Johansen.

Mål: Adam Grzybowski 3.

Första halvlek blev också precis som väntat oerhört jämn, men det var Töcksfors som gick till paus med en 0–1-ledning. Bortalaget kom ut i andra halvlek med avsikten att stänga matchen, och så blev också fallet.

Adam Grzybowski gjorde två mål direkt och matchen var avgjord.

– Det var den första kvarten i andra halvlek som gav oss segern, säger Töcksforstränaren Nils Johansen.

Mål: Adam Grzybowski 3.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.