2016-05-21 06:00

2016-05-21 06:00

Tar Qbik första segern?

FOTBOLL

Inledningen på elitettan har inte varit vad Qbik hoppats på och efter fem omgångar väntar man fortfarande på den första segern. Under söndagen kan den komma när man möter Sunnanå, med fem raka förluster, på bortaplan.

– Förutom senast när vi mötte ett bättre lag har vi haft lite stolpe-ut i matcherna. Jag har sett Sunnanå på video och de har liksom vi haft lite problem hittills. Till den här matchen kan inte Linnea Berger vara med, informerar tränaren Ronny Spjuth.

– Förutom senast när vi mötte ett bättre lag har vi haft lite stolpe-ut i matcherna. Jag har sett Sunnanå på video och de har liksom vi haft lite problem hittills. Till den här matchen kan inte Linnea Berger vara med, informerar tränaren Ronny Spjuth.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.