2016-05-21 18:30

2016-05-21 18:30

Ölme kvar i toppen

DIV 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Ölme fortsätter att husera i toppen av tabellen efter att de slog Ås/Åmotfors på lördagen. Hemmalaget stod för en dominant prestation och hade bud på flera målchanser.

Dock tog det tid för Ölme att få hål på motståndarna. I den 78:e minuten gjordes matchens första, och enda, mål av Alexander Arkeland som byttes in i början på andra halvlek.

För segrarna innebar vinsten mer än tre poäng.

– Vi förlorade förra matchen mot Munkfors så vi ville verkligen studsa tillbaka, speciellt inför nästa match. Då möter vi Sifhälla så det är skönt att ha självförtroendet med oss då, säger Ölmes tränare Fredrik Zetterström.

Mål: Alexander Arkeland.

Dock tog det tid för Ölme att få hål på motståndarna. I den 78:e minuten gjordes matchens första, och enda, mål av Alexander Arkeland som byttes in i början på andra halvlek.

För segrarna innebar vinsten mer än tre poäng.

– Vi förlorade förra matchen mot Munkfors så vi ville verkligen studsa tillbaka, speciellt inför nästa match. Då möter vi Sifhälla så det är skönt att ha självförtroendet med oss då, säger Ölmes tränare Fredrik Zetterström.

Mål: Alexander Arkeland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.