2016-05-20 21:46

2016-05-20 21:46

Seger för Torsby

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Villastaden började matchen bäst och pressade tillbaka hemmalaget.

De tog också ledningen tillslut. Torsby hann kvittera innan lagen gick till pausvila. I den andra kom hemmalaget ut bättre, de täppte till bakåt och skapade mer framåt. På ett fint inlägg fick de också till segermålet i slutet av matchen.

– Vi var tillbakapressade och de var bättre än oss i den första, men det är inte alltid som fotbollen är logisk, säger Fredrik Grigholm tränare i Torsby.

Mål, Torsby: Daniel Dedorsson 2. Villastaden: Tommy Karlsson.

De tog också ledningen tillslut. Torsby hann kvittera innan lagen gick till pausvila. I den andra kom hemmalaget ut bättre, de täppte till bakåt och skapade mer framåt. På ett fint inlägg fick de också till segermålet i slutet av matchen.

– Vi var tillbakapressade och de var bättre än oss i den första, men det är inte alltid som fotbollen är logisk, säger Fredrik Grigholm tränare i Torsby.

Mål, Torsby: Daniel Dedorsson 2. Villastaden: Tommy Karlsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.