2016-05-11 20:58

2016-05-11 20:58

Värmlänning ersätter AIK-tränare

FOTBOLL

Värmlänningen Peter Wennberg blir ny assisterande tränare i AIK. Anledningen är att hans företrädare Jens Gustafsson blir IFK Norrköpings nye manager.

Wennberg har varit ungdomstränare för FBK Karlstad och Hertzöga samt damseniortränare i Mallbacken. Sedan flera år tillbaka har Karlstadskillen varit verksam i AIK, senast som chefstränare för Stockholmsklubbens U16-19.

Jens Gustafsson tar över rollen i IFK Norrköping efter Janne Andersson, som i sommar tar över som förbundskapten efter Erik Hamrén.

Wennberg har varit ungdomstränare för FBK Karlstad och Hertzöga samt damseniortränare i Mallbacken. Sedan flera år tillbaka har Karlstadskillen varit verksam i AIK, senast som chefstränare för Stockholmsklubbens U16-19.

Jens Gustafsson tar över rollen i IFK Norrköping efter Janne Andersson, som i sommar tar över som förbundskapten efter Erik Hamrén.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.