2016-05-08 22:06

2016-05-08 22:06

Arvika 4–0 ÅS/Åmotfors

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Arvika öppnade målkontot redan efter fem minuter genom Sebastian Hammertoft.

Det var det enda målet som blev i den första halvleken som var ganska tempofattig. I den andra hände det desto mer där det blev hela tre mål, alla i hemmalagets favör. Bortalaget skapade inte mycket framåt och hade tufft att stå emot Arvikas hårda press.

Mål: Sebastian Hammertoft, Edgaras Buzas, Oskar Olsson, Fredrik Olsson.

Det var det enda målet som blev i den första halvleken som var ganska tempofattig. I den andra hände det desto mer där det blev hela tre mål, alla i hemmalagets favör. Bortalaget skapade inte mycket framåt och hade tufft att stå emot Arvikas hårda press.

Mål: Sebastian Hammertoft, Edgaras Buzas, Oskar Olsson, Fredrik Olsson.