2016-05-06 21:41

2016-05-06 21:41

Hertzöga kryssade hemma

DIV 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Hertzöga tog emot Villastaden hemma på Ilanda Ip i en välspelad match.

Hemmalaget stod för en bra prestation men lyckades inte förvalta sina lägen. Villastaden missade en straff men hade förutom det svårt att skapa några farliga chanser. I matchens andra halvlek pressade Hertzöga för ett vinstmål, men bortalagets försvar gjorde en stark insats.

– Jag är väldigt nöjd med lagets prestation över hela banan vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna matchen, berättar Dave Mosson, tränare i Hertzöga.

Hemmalaget stod för en bra prestation men lyckades inte förvalta sina lägen. Villastaden missade en straff men hade förutom det svårt att skapa några farliga chanser. I matchens andra halvlek pressade Hertzöga för ett vinstmål, men bortalagets försvar gjorde en stark insats.

– Jag är väldigt nöjd med lagets prestation över hela banan vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna matchen, berättar Dave Mosson, tränare i Hertzöga.