2016-05-01 18:50

2016-05-01 19:35

Sifhälla övertygade mot Töcksfors

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

Sifhälla gjorde en stark insats hemma på Sporthälla IP. Redan efter 13 minuter gjorde Johan Lind 1-0. Båda lagen skapade en del chanser, men Töcksfors lyckades inte förvalta sina lägen. I andra halvlek fortsatte hemmalaget att producera lägen och inhoppande Filip Milton gjorde två mål.

– Vi gjorde en bra match i båda riktningarna men Töcksfors var bättre än resultatet visar, säger Johan Nordh, tränare i Sifhälla.

Mål, Sifhälla: Filip Milton 2, Johan Lind, Mattias Svärd. Töcksfors: Linus Danielsson Berggren.

Sifhälla gjorde en stark insats hemma på Sporthälla IP. Redan efter 13 minuter gjorde Johan Lind 1-0. Båda lagen skapade en del chanser, men Töcksfors lyckades inte förvalta sina lägen. I andra halvlek fortsatte hemmalaget att producera lägen och inhoppande Filip Milton gjorde två mål.

– Vi gjorde en bra match i båda riktningarna men Töcksfors var bättre än resultatet visar, säger Johan Nordh, tränare i Sifhälla.

Mål, Sifhälla: Filip Milton 2, Johan Lind, Mattias Svärd. Töcksfors: Linus Danielsson Berggren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.