2016-05-01 19:34

2016-05-01 19:47

Målrikt när Torsby vann

DIV 2 VÄSTRA SVEALAND DAM FOTBOLL

Bortalaget gjorde en stark första halvlek, och hade ledningen i paus. I andra halvlek blev det onödigt spännande när Rynninge fick göra två snabba mål. Torsby lyckades hålla sin ledning matchen ut, tack vare en bra försvarsinsats.

– Jag är mest nöjd med det kollektiva försvarsspelet, berättar Mårten Ejdervall, Torsbys tränare.

Mål, Torsby: Maja Johnsson, Ida Hallstensson, Rebecca Johnsson, Linn Pettersson.

Bortalaget gjorde en stark första halvlek, och hade ledningen i paus. I andra halvlek blev det onödigt spännande när Rynninge fick göra två snabba mål. Torsby lyckades hålla sin ledning matchen ut, tack vare en bra försvarsinsats.

– Jag är mest nöjd med det kollektiva försvarsspelet, berättar Mårten Ejdervall, Torsbys tränare.

Mål, Torsby: Maja Johnsson, Ida Hallstensson, Rebecca Johnsson, Linn Pettersson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.