2016-05-01 20:31

2016-05-01 20:31

Kontrollerad seger för FBK

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

FBK inledde matchen starkt och kontrollerade första halvlek.

FBK inledde matchen starkt och kontrollerade första halvlek.1–0 var i underkant, och när ledningen utökades i andra såg det ut att bli en säker seger. Hemmalaget släppte dock greppet av mötet efter det och bjöd in gästerna i matchen. Med en reducering på straff blev det nerv i matchen men FBK kunde ändå utan större problem reda ut det till slut.

– Vi gör en jättebra första halvlek och även en bit in på andra. Trots reduceringen kändes det aldrig oroligt, säger Andreas Johansson, tränare i FBK.

FBK inledde matchen starkt och kontrollerade första halvlek.1–0 var i underkant, och när ledningen utökades i andra såg det ut att bli en säker seger. Hemmalaget släppte dock greppet av mötet efter det och bjöd in gästerna i matchen. Med en reducering på straff blev det nerv i matchen men FBK kunde ändå utan större problem reda ut det till slut.

– Vi gör en jättebra första halvlek och även en bit in på andra. Trots reduceringen kändes det aldrig oroligt, säger Andreas Johansson, tränare i FBK.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.