2016-05-01 19:34

2016-05-01 19:34

Förlust för Västanvik

DIV 3 VÄSTRA SVEALAND FOTBOLL

Västanvik tog i serieomgång 3 emot Köping hemma.

Köping tog tidigt ledningen på straff och höll den i fem minuter innan hemmalaget kvitterade. Med ställningen 1–1 in i halvtidsvilan var matchen öppen. I inledningen av andra halvlek drog Västanviks Nikola Sarenac på sig sitt andra gula och blev utvisad. Kort därefter gjorde gästerna 2–1, ett resultat som stod sig matchen ut.

Mål, Västanvik: Dusan Trivunovic.

Köping tog tidigt ledningen på straff och höll den i fem minuter innan hemmalaget kvitterade. Med ställningen 1–1 in i halvtidsvilan var matchen öppen. I inledningen av andra halvlek drog Västanviks Nikola Sarenac på sig sitt andra gula och blev utvisad. Kort därefter gjorde gästerna 2–1, ett resultat som stod sig matchen ut.

Mål, Västanvik: Dusan Trivunovic.