2016-04-29 22:03

2016-04-30 10:35

Ås/Åmotfors vann hemma

FOTBOLL: Division 4 Värmland

Ås/Åmotfors hade det tufft inledningsvis mot ett påtryckande Torsby.

Men hemmalaget åt sig in i matchen och hade pressen innan halvtidsvilan tog vid. Tidigt i andra halvlekt gjorde Petar Stanisic 1–0 i en jämn match. Bortalaget gjorde en riktig kraftansträngning i matchens slutskede och fick med sig en straff i matchens sista minut. Med en missad straff som matchens sista spark kunde Ås/Åmotfors andas ut.

Men hemmalaget åt sig in i matchen och hade pressen innan halvtidsvilan tog vid. Tidigt i andra halvlekt gjorde Petar Stanisic 1–0 i en jämn match. Bortalaget gjorde en riktig kraftansträngning i matchens slutskede och fick med sig en straff i matchens sista minut. Med en missad straff som matchens sista spark kunde Ås/Åmotfors andas ut.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.