2016-04-24 20:01

2016-04-24 20:01

Ungt FBK tog stark bortaseger

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

FBK Karlstad stod för en stark insats när man besegrade Arvika på Solviksvallen.

Båda lagen gjorde en bra match, men FBK var mer effektiva och tog vara på sina chanser. Bortalaget ställde upp med ett ungt lag och visade att det finns mycket potential i truppen. Karl Brodd stängde matchen med sitt 0–2-mål sent i den andra halvleken.

– Väldigt bra match av vårt unga lag, William Berg utmärkte sig med en oerhört fin insats, säger Richard Johansson, tränare i FBK.

Mål, FBK: Cristian Rahmani Huerta, Karl Brodd.

Båda lagen gjorde en bra match, men FBK var mer effektiva och tog vara på sina chanser. Bortalaget ställde upp med ett ungt lag och visade att det finns mycket potential i truppen. Karl Brodd stängde matchen med sitt 0–2-mål sent i den andra halvleken.

– Väldigt bra match av vårt unga lag, William Berg utmärkte sig med en oerhört fin insats, säger Richard Johansson, tränare i FBK.

Mål, FBK: Cristian Rahmani Huerta, Karl Brodd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.