2016-04-24 16:36

2016-04-24 16:36

Ämtervik vann i premiären

DIVISION 2 VÄSTRA SVEALAND DAMER FOTBOLL

Ämtervik inledde säsongen med en 3-2-seger borta mot Korsnäs.

Gästerna öppnade starkt och fick utdelning efter dryga 15 minuter. Det gamla division 1-laget Korsnäs höjde sig efter målet och jämnade matchen både spel- och resultatmässigt innan halvtidsvilan. Efter paus avgjorde Charlotte Lisell matchen med sitt tredje mål för dagen.

– Jätteskönt att vinna premiären, och på det stora hela såg det väldigt bra ut, säger Ämterviks tränare Tomas Gräsberg.

Mål, Ämtervik: Charlotte Lisell 3.

Gästerna öppnade starkt och fick utdelning efter dryga 15 minuter. Det gamla division 1-laget Korsnäs höjde sig efter målet och jämnade matchen både spel- och resultatmässigt innan halvtidsvilan. Efter paus avgjorde Charlotte Lisell matchen med sitt tredje mål för dagen.

– Jätteskönt att vinna premiären, och på det stora hela såg det väldigt bra ut, säger Ämterviks tränare Tomas Gräsberg.

Mål, Ämtervik: Charlotte Lisell 3.