2016-04-22 21:37

2016-04-22 21:37

Bortaseger för Ölme

DIVISION 4 VÄRMLAND FOTBOLL

IFK Ölme tog sin andra raka seger genom att besegra Säffle på bortaplan.

Det var Säffle som inledde matchen starkast men Ölme tog kommandot efter halvtid och lyckades luckra upp ett samlat hemmaförsvar. 1-0 kom efter dryga sjuttio minuters spel och mål nummer två kom kort därefter.

– Vi gjorde en fantastiskt mycket bättre andra halvlek än den första där Säffle var det bättre laget, säger Ölmes tränare Fredrik Zetterström.

Mål, Ölme: Håkan Berg, Jonas Iwersen.

Det var Säffle som inledde matchen starkast men Ölme tog kommandot efter halvtid och lyckades luckra upp ett samlat hemmaförsvar. 1-0 kom efter dryga sjuttio minuters spel och mål nummer två kom kort därefter.

– Vi gjorde en fantastiskt mycket bättre andra halvlek än den första där Säffle var det bättre laget, säger Ölmes tränare Fredrik Zetterström.

Mål, Ölme: Håkan Berg, Jonas Iwersen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.