2016-04-15 22:17

2016-04-15 22:17

Seger för Munkfors

FOTBOLL

Munkfors hade problem i inledningen och hamnade i underläge tidigt. De kom tillbaka och kvitterade innan pausvilan.

Den andra halvan fortsatte att vara jämn och det såg ut att sluta lika när ställningen var 2–2 med tio minuter kvar. Då klev Ognjen Duricin fram som matchhjälte när han nickade in segermålet i den 82:a spelminuten.

– Det är alltid skönt med seger i premiären, säger munkforstränaren Thomas Frödén.

Mål, Munkfors: Ognjen Duricin 2, Albin Johansson. Töcksfors: Adam Grzybowski, Lukasz Stanski.

Den andra halvan fortsatte att vara jämn och det såg ut att sluta lika när ställningen var 2–2 med tio minuter kvar. Då klev Ognjen Duricin fram som matchhjälte när han nickade in segermålet i den 82:a spelminuten.

– Det är alltid skönt med seger i premiären, säger munkforstränaren Thomas Frödén.

Mål, Munkfors: Ognjen Duricin 2, Albin Johansson. Töcksfors: Adam Grzybowski, Lukasz Stanski.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.