2016-04-15 22:16

2016-04-15 22:16

FBK–Torsby 1–1

FOTBOLL

Det var inget av lagen som kom upp riktigt i nivå i premiären på Örsholmen.
– Det var en klassisk premiär match. Vi gjorde en okej insats men kan mer, menar FBKs tränare Richard Johansson.

Hemmalaget gjorde ingen bra första halvlek men det var ändå de som lyckades ta ledningen genom Karl Brodd. Torsby hann kvittera innan halvtid och det stod 1–1 i pausvilan. Den andra halvleken kom hemmalaget i gång mer med spelet men lyckades inte göra något mer mål. Andra halvan slutade mållös och lagen fick dela på poängen.

Mål, FBK Karlstad II: Karl Brodd. Torsby: Sebastian Rahm.

Hemmalaget gjorde ingen bra första halvlek men det var ändå de som lyckades ta ledningen genom Karl Brodd. Torsby hann kvittera innan halvtid och det stod 1–1 i pausvilan. Den andra halvleken kom hemmalaget i gång mer med spelet men lyckades inte göra något mer mål. Andra halvan slutade mållös och lagen fick dela på poängen.

Mål, FBK Karlstad II: Karl Brodd. Torsby: Sebastian Rahm.