2016-04-12 11:10

2016-04-12 11:24

Degerforsare på Bosöläger

FOTBOLL

Degerforsarna Andreas Jansson och Emil Portén är denna vecka uttagna till ett future team-läger för pojkar födda 1999, på Bosön på Lidingö.

Truppen: Tom Abrahamsson, FC Trollhättan, Enver Colic, Vänersborgs FK, Erik Ekström, Norrby, Ludvig Wiklander Ljunkvist, Öckerö, Shkelqim Nuhiji, Oddevold, Jonathan Aronsson, Örebro SK, Emil Portén och Andreas Jansson, Degerfors, Viktor Bergh, Brage, Thure Ridderström och Wille Ahlqvist, Gefle, Noa Lindahl, Umeå FC akademi, Axel Näsholm, Gif Sundsvall, Levi Can och Ramez Matti, Syrianska, Adam Egnell, Motala, Robin Holm, Djursholm, Robin Schildt, AIK, Jonas Tekali, Brommapojkarna, Isak Stone, Hammarby, Olle Lindqvist, Kalmar FF, Axel Olsson, Ängelholm, Sanusi Naesae, Malmö FF, Oskar Nilsson, Sirius, Emil Tot Wikström och Rasmus Wiedeshwim-Paul, Halmstad, William Stille, Jönköpings Södra, Valter Strandler, Husqvarna, samt Robin Gustavsson, IFK Norrköping.

Truppen: Tom Abrahamsson, FC Trollhättan, Enver Colic, Vänersborgs FK, Erik Ekström, Norrby, Ludvig Wiklander Ljunkvist, Öckerö, Shkelqim Nuhiji, Oddevold, Jonathan Aronsson, Örebro SK, Emil Portén och Andreas Jansson, Degerfors, Viktor Bergh, Brage, Thure Ridderström och Wille Ahlqvist, Gefle, Noa Lindahl, Umeå FC akademi, Axel Näsholm, Gif Sundsvall, Levi Can och Ramez Matti, Syrianska, Adam Egnell, Motala, Robin Holm, Djursholm, Robin Schildt, AIK, Jonas Tekali, Brommapojkarna, Isak Stone, Hammarby, Olle Lindqvist, Kalmar FF, Axel Olsson, Ängelholm, Sanusi Naesae, Malmö FF, Oskar Nilsson, Sirius, Emil Tot Wikström och Rasmus Wiedeshwim-Paul, Halmstad, William Stille, Jönköpings Södra, Valter Strandler, Husqvarna, samt Robin Gustavsson, IFK Norrköping.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.