2016-03-23 13:42

2016-03-23 14:16

Söderberg till Karlstad

FOTBOLL

Förre förbundskaptenen i fotboll, Tommy Söderberg, gör ett gästspel i Karlstad nästa vecka. Det är Karlstad BK som engagerat Söderberg som föreläsare i samband med klubbens kick off den 30 mars.

Tommy Söderberg var känd under sina aktiva tränarår för att sprida energi och det är det han kommer att prata om, ”Energi och drivkraft”. Nye ordföranden Håkan Holm Alteblad och tränaren Paul Olausson kommer också att presentera föreningen och laget.

Tommy Söderberg var känd under sina aktiva tränarår för att sprida energi och det är det han kommer att prata om, ”Energi och drivkraft”. Nye ordföranden Håkan Holm Alteblad och tränaren Paul Olausson kommer också att presentera föreningen och laget.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.