2016-03-15 15:49

2016-03-15 15:49

Värmlänningartill bosöläger

FOTBOLL

Före detta Carlstad United-spelaren Viktor Walldén, degerforsaren Oliver Nilsson och före detta Karlstad BK-spelaren Andreas Öhman finns med i den trupp som P18-fotbollslandslagets förbundskapten Claes Eriksson tagit ut till ett läger på Bosön den 21-24 mars.

Truppen: August Erlingmark och Andreas Öhman, IFK Göteborg, Joackim Åberg, Sebastian Heaver och Daleho Irandust, Häcken, Alex Hahne, Kevin Johansson, Viktor Franssila och Viktor Walldén, Örebro SK, Oliver Nilsson, Degerfors, Junior Kamana Wa Kamana och Alexander Jallow, Brage, Adrian Bjelkendal Haaranen, Gefle, Filip Tägtström, Gif Sundsvall, Gustav Henriksson, Noel Jonsson, Filip Varenhed, Mattias Özgûn och Johan Andersson, Elfsborg, Henrik Johansson och Ardian Berisha, Halmstad, Jesper Karlsson, Falkenberg, Samuel Adrian, Mattias Andersson, Aron Mar Brynjarsson, Dennis Hadzikadunic, Emin Karaman, Onur Körhan, Anton Kralj, Isak Redzic, Oliver Stojanovic Fredin och Marko Johansson, Malmö FF, Kalle Joelsson, Helsingborg, Max Svensson och Lowe Ohlander, Helsingborgs akademi, Jesper Lövdahl, IFK Osby, John Håkansson, Adam Hellborg, Svante Ingelsson, Carl Johansson och Adel Ziarat Zadeh, Kalmar FF, Oscar Ekman, Mjällby, Tidjani Diawara, Marwan Baze och Adin Bukva, IFK Norrköping, Alberto Catenacci, Åtvidaberg, Kyria Kambusi, Sirius, Jerome Tibbling Ugwo, Assyriska, Luka Dobrijevic, Vasalund, Isac Lidberg, Marcus Degerlund och Dusan Jajic, Hammarby, Joseph Ceesay, Filip Tasic och Besars Sabovic, Djurgården, Felix Beijmo, Viktor Göranzon, Thomas Poppler Isherwood, Viktor Gyökeres och Hjalmar Ekdal, Brommapojkarna, Oliver Granath och William Jan, AIK, Viktor Johansson, Aston Villa, Andreas Murbeck, Midtjylland, samt Filip Rettig, Nürnberg.

Före detta Carlstad United-spelaren Viktor Walldén, degerforsaren Oliver Nilsson och före detta Karlstad BK-spelaren Andreas Öhman finns med i den trupp som P18-fotbollslandslagets förbundskapten Claes Eriksson tagit ut till ett läger på Bosön den 21-24 mars.

Truppen: August Erlingmark och Andreas Öhman, IFK Göteborg, Joackim Åberg, Sebastian Heaver och Daleho Irandust, Häcken, Alex Hahne, Kevin Johansson, Viktor Franssila och Viktor Walldén, Örebro SK, Oliver Nilsson, Degerfors, Junior Kamana Wa Kamana och Alexander Jallow, Brage, Adrian Bjelkendal Haaranen, Gefle, Filip Tägtström, Gif Sundsvall, Gustav Henriksson, Noel Jonsson, Filip Varenhed, Mattias Özgûn och Johan Andersson, Elfsborg, Henrik Johansson och Ardian Berisha, Halmstad, Jesper Karlsson, Falkenberg, Samuel Adrian, Mattias Andersson, Aron Mar Brynjarsson, Dennis Hadzikadunic, Emin Karaman, Onur Körhan, Anton Kralj, Isak Redzic, Oliver Stojanovic Fredin och Marko Johansson, Malmö FF, Kalle Joelsson, Helsingborg, Max Svensson och Lowe Ohlander, Helsingborgs akademi, Jesper Lövdahl, IFK Osby, John Håkansson, Adam Hellborg, Svante Ingelsson, Carl Johansson och Adel Ziarat Zadeh, Kalmar FF, Oscar Ekman, Mjällby, Tidjani Diawara, Marwan Baze och Adin Bukva, IFK Norrköping, Alberto Catenacci, Åtvidaberg, Kyria Kambusi, Sirius, Jerome Tibbling Ugwo, Assyriska, Luka Dobrijevic, Vasalund, Isac Lidberg, Marcus Degerlund och Dusan Jajic, Hammarby, Joseph Ceesay, Filip Tasic och Besars Sabovic, Djurgården, Felix Beijmo, Viktor Göranzon, Thomas Poppler Isherwood, Viktor Gyökeres och Hjalmar Ekdal, Brommapojkarna, Oliver Granath och William Jan, AIK, Viktor Johansson, Aston Villa, Andreas Murbeck, Midtjylland, samt Filip Rettig, Nürnberg.