2016-03-15 21:46

2016-03-15 21:47

Holm Alteblad ny ordförande i KBK

FOTBOLL

Förre detta kommunalrådet och nuvarande vice ordförande i stadsbyggnadsnämnden, Håkan Holm Alteblad, är ny ordförande i Karlstad BK.

Detta beslutades på klubbens årsmöte under tisdagskvällen. Förre ordföranden, Daniel Pettersson, kliver ner som ledamot i styrelsen.

– Jag brinner oerhört för Karlstadsfotbollen. Min roll blir att lägga en stabil grund där klubben kan fortsätta växa med ett slutmål om spel i Superettan. Men för att lyckas med detta krävs ekonomisk stöttning från näringslivet och det är där jag kan komma in med mitt goda kontaktnät, säger Holm Alteblad.

Detta beslutades på klubbens årsmöte under tisdagskvällen. Förre ordföranden, Daniel Pettersson, kliver ner som ledamot i styrelsen.

– Jag brinner oerhört för Karlstadsfotbollen. Min roll blir att lägga en stabil grund där klubben kan fortsätta växa med ett slutmål om spel i Superettan. Men för att lyckas med detta krävs ekonomisk stöttning från näringslivet och det är där jag kan komma in med mitt goda kontaktnät, säger Holm Alteblad.