2016-03-01 10:15

2016-03-01 10:15

KBK vill ha tioårigt avtal med kommunen

FOTBOLL

Karlstad BK har tagit initiativet till att det byggs ett tält över nuvarande Kewab arena på Våxnäs. Tältet ska hållas upp med starka luftfläktar.

Bygglov finns och kostnaden är beräknad till 10-12 miljoner kronor.

Nu vill fotbollsklubben sluta ett tioårigt avtal med Karlstads kommun. Avtalet ska enligt KBK omfatta 200 000 kronor per år, samma summa som kommunen nu och fram till slutet av 2018 stöttar Kewab arena med. Dessutom vill KBK att kommunen köper sex timmar per vecka under januari-april. Timmar som kan fördelas på andra fotbollsklubbar i Karlstad.

Bygglov finns och kostnaden är beräknad till 10-12 miljoner kronor.

Nu vill fotbollsklubben sluta ett tioårigt avtal med Karlstads kommun. Avtalet ska enligt KBK omfatta 200 000 kronor per år, samma summa som kommunen nu och fram till slutet av 2018 stöttar Kewab arena med. Dessutom vill KBK att kommunen köper sex timmar per vecka under januari-april. Timmar som kan fördelas på andra fotbollsklubbar i Karlstad.