2016-02-16 10:51

2016-02-16 10:51

Landslag tillKristinehamn

FOTBOLL

Det svenska dövlandslaget i damfotboll samlas i Kristinehamn kommande veckoslut.

På lördagseftermiddagen blir det match mot Hertzögas division 3-damer.

– Det är ett ganska nystartat landslag och ännu finns inga värmländskor med. Men när vi blir lite mer kända finns det säkert spelare här också säger, assisterande förbundskaptenen Therese Lückner, före detta elitspelare och numera Hertzögatränare.

På lördagseftermiddagen blir det match mot Hertzögas division 3-damer.

– Det är ett ganska nystartat landslag och ännu finns inga värmländskor med. Men när vi blir lite mer kända finns det säkert spelare här också säger, assisterande förbundskaptenen Therese Lückner, före detta elitspelare och numera Hertzögatränare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.