2016-02-14 17:12

2016-02-14 17:12

United föll i träningsmatch

TRÄNINGSMATCH FOTBOLL

Carlstad United spelade säsongens tredje träningsmatch borta mot Västerås SK. Seriekonkurrenten från Västmanland vann matchen med 2-0 efter mål på en hörnretur samt en misstänkt offsidesituation i den inledande halvleken.

– Vi gjorde en mindre bra första halvlek men ryckte upp oss i den andra. Vi orkade kämpa hela matchen vilket visar att vi ligger bra till rent fysiskt, säger den assisterande tränaren David Ekelund.

– Vi gjorde en mindre bra första halvlek men ryckte upp oss i den andra. Vi orkade kämpa hela matchen vilket visar att vi ligger bra till rent fysiskt, säger den assisterande tränaren David Ekelund.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.