2016-02-13 06:00

2016-02-13 06:00

Carlstad United testar spelare

FOTBOLL

På söndag spelar Carlstad United en träningsmatch borta mot Västerås SK och man kommer att testa en ny anfallare. Det handlar Kemo Darboe från Gambia. Han kommer närmast från den finska klubben Ac Oulu och har även varit och provspelat för Örgryte.

– Det är agenter som hör av sig och vi tyckte att det vi har sett på film såg intressant ut. Han kom till Karlstad under fredagen hinner träna ett pass med laget innan träningsmatchen. Hur många matcher vi kommer att testa honom är inte klart, säger Tobias Johansson i Carlstad Uniteds sportgrupp.

En övergång som är nära för klubben är mittbacken Sebastian Bellander. Den 186 centimeter långe 24-åringen spelade division 2-fotboll i Norrtälje den senaste säsongen.

– Vi vill ha honom och han vill spela med oss. Vi är överens om ett tvåårskontrakt, men det behöver lösa sig med jobb och bostad innan allt blir klart, berättar Tobias Johansson.

– Det är agenter som hör av sig och vi tyckte att det vi har sett på film såg intressant ut. Han kom till Karlstad under fredagen hinner träna ett pass med laget innan träningsmatchen. Hur många matcher vi kommer att testa honom är inte klart, säger Tobias Johansson i Carlstad Uniteds sportgrupp.

En övergång som är nära för klubben är mittbacken Sebastian Bellander. Den 186 centimeter långe 24-åringen spelade division 2-fotboll i Norrtälje den senaste säsongen.

– Vi vill ha honom och han vill spela med oss. Vi är överens om ett tvåårskontrakt, men det behöver lösa sig med jobb och bostad innan allt blir klart, berättar Tobias Johansson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.